Figyelem !

Szeretnénk tájekoztatni kedves Megrendelőinket, hogy futárszolgálatunknál csak egyedi megrendelések teljesítésére van mód, gyűjtőszállítást nem végzünk.
Külföldi és vidéki szállítások esetén kizárólag budapesti indulással és érkezéssel tudunk árajánlatot adni. 

 

Állásajánlat

FRISS FARKAS

Tisztelt Megrendelőink !

Jelenlegi alvállalkozóink : 

Tamafer Futárszolgálat Bt.

FeránExpress Bt.

Fejes Roxána E.V.


Az adózási feltételek komoly változtatása, rendkívül hátrányosan érinti kisadózó alvállalkozóinkat, mivel jócskán túllépnék az évi 3 milliós büntetőadó nélküli keretet.

Sajnos kénytelen vagyok számlázási rendszerünket átalakítani, hogy maximálisan megfeleljen a hatóságoknak, az alvállalkozóknak és nekünk is.

Amennyiben nincs ellenvetésük, 2020. szeptembertől a futárszolgálat kisadózó alvállalkozói, két-három Betéti Társaságba tömörülve fogják közvetlenül Önök felé számlázni a szállítási díjakat. Önöknek ez a változás semmilyen plusz teherrel, plusz adminisztrációval nem jár sőt, mivel kisadózó cégekről van szó, az ÁFA-val sem kell bajlódniuk. 

A Vörös Farkas Futárszolgálat működésében semmilyen más változás nem lesz, maradnak a megszokott szállítási feltételek, telefonszámok, e-mail címek, iroda, teljes körű felelősségvállalás, a megszokott arcok és hangok.

Remélem ez az apró változás nem fog gondot okozni.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel keressenek bátran, mindent megoldunk szokás szerint :)

üdv.
Vajda Ferenc

Vörös Farkas Futárszolgálat